Van zzp'er naar team: zo laat je je eenmanszaak groeien: gastblog Frankwatching
12 november 2019 
0 min. leestijd

Van zzp'er naar team: zo laat je je eenmanszaak groeien: gastblog Frankwatching

Hoe laat je je eenmanszaak groeien en hoe ga je dus van zzp’er naar team?

Als zzp’er sta je er alleen voor. De meeste startende ondernemers hebben daarom meerdere petten op. Marketing, sales, administratie: er komt veel bij het ondernemen kijken. Misschien wil je op den duur samenwerken met anderen, een team bouwen. Zo kun jij focussen op waar jij het beste in bent en besteed je de andere taken uit. Op deze manier kan je bedrijf groeien.

Lees het blog verder via Frankwatching.

Hoe nu verder?

Download hier ons gratis 8 stappenplan! Met dit stappenplan helpen we je concreet op weg. In acht simpele stappen kun je op een succesvolle manier een start maken met jouw eigen team, met freelancers en/of vaste medewerkers.

 

Over de schrijver
Hi, wij zijn Suzanne en Mariska. Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervult om het meeste uit je team te halen. Wij bloggen regelmatig over allerlei onderwerpen die hier mee te maken hebben. Daarnaast kun je ons ook vinden op Frankwatching, Sprout.nl en IMU.nl
Reactie plaatsen