Ontdek hoe je in no time

je eigen succesvolle team start!

Met ons Maatwerktraject Start je Team

Precies wat je nodig hebt

We kijken met je mee waar je nu staat en waar je naartoe wil en helpen je precies met wat je nu nodig hebt. Je creëert het team dat bij jou en jouw bedrijf past.

Tips en adviezen van twee experts

Je krijgt alle tips en adviezen van 2 experts met ruim 17 jaar ervaring!

Hulp en coaching bij de implementatie

We begeleiden je vanuit onze beide expertises bij de implementatie en uitvoering, zodat je eerste teamlid al snel een feit is.

Ben je klaar voor je eerste personeel?

Het starten van een team begint met vragen en met keuzes maken. Wanneer is hét moment om te starten? En waar begin je? Welk profiel moet iemand hebben? Lijkt hij of zij meer op jou of is de persoon aanvullend? Start je met een freelancer of een stagiair? Moet je er niet aan denken om personeel aan te nemen of juist wel? Wat zijn de voor- en nadelen van elk type arbeidskracht?

Met twee specialisten aan tafel

Hoe fijn is het om met twee specialisten met elk hun eigen discipline aan tafel te zitten. Die met je mee denken en je aan de hand nemen om die keuzes goed te kunnen maken. Mariska weet als leiderschaps- en teamcoach alles van het neerzetten van een sterk team en hoe je als ondernemer je rol het beste vervuld om het meeste uit je team te halen. Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met de personen die met en/of voor je werken.


“Het maatwerktraject heeft ons veel opgeleverd. We wisten na de aftrapsessie voor welke werkzaamheden we welke personen moesten gaan zoeken, hoe dit moest gebeuren en wat onze eigen rol zou worden. Jullie begeleiding was professioneel en deskundig en tegelijkertijd informeel en gezellig.”


– Suzanne en Chantal, Snappr –

Wat kun je verwachten van het maatwerktraject?

Het zou geen maatwerktraject zijn als het niet precies op jouw situatie is toegespitst. Maar wat we in ieder geval beloven is dat je na afloop van het traject:


  • Weet welke werkzaamheden je gaat uitbesteden.
  • Een duidelijke profielschets hebt van je eerste of volgende teamlid.
  • Weet welk type contract je aan kunt bieden aan dat teamlid.
  • Wat je eigen rol wordt binnen het team.
  • Een bewuste keuze hebt gemaakt over het starten van een team en hoe dat eruit komt te zien.

“Wij bevelen dit maatwerktraject aan iedere ondernemer aan die nadenkt of twijfelt over het starten van een team. Ook als je jezelf niet als manager ziet of als je liever met freelancers werkt. Elke ondernemer die wil groeien, kan dit traject gebruiken. En geen team starten, is ook een keuze die je bewust wilt kunnen maken.”


– Suzanne en Chantal, Snappr –

Start vandaag nog met het maken van een keuze!

Dus twijfel niet langer en start vandaag nog met het maken van de keuze om je team te starten. Hiermee bereik je een voorsprong op de rest en laat je je bedrijf groeien. Het kan eenvoudig op een laagdrempelige manier, maar wel met twee specialisten aan tafel. Suzanne en Mariska denken vanuit hun jarenlange ervaring met je mee en helpen je met het maken van keuzes.