arrow_drop_up arrow_drop_down
Over ons

Hi, wij zijn Suzanne en Mariska

Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervuld om het meeste uit je team te halen.


In januari 2019 zijn we hoestartikeenteam.nl gestart. Omdat we merkten dat de stap naar uitbesteden en opschalen als je als ondernemer in je eentje bent begonnen best een spannende is.


We helpen je graag om de stap van zzp of solopreneur naar het vormen van je eigen team. Want als je niks doet, blijf je zelf enorm druk en gestresst en kan je bedrijf niet groeien. Zonde natuurlijk. Wij maken het je graag makkelijk en helpen je om de stap naar meer uitbesteden en teamvorming op een goede manier en succesvol te zetten.

Over Mariska Wijbenga

Hi, ik ben Mariska Wijbenga en ben organisatiepsycholoog en expert op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Ik help ondernemers om een sterk team te bouwen en te houden. Zodat ze het zelf makkelijker krijgen, weer de ruimte hebben om te doen wat ze het liefste doen, hun omzet blijft groeien en ze ook nog eens een fantastische werkgever zijn om voor te werken. Dit doe ik via online masterclasses, 1 op 1 coaching en mijn online programma’s. Ook blog ik elke week en schrijf ik maandelijks als expert voor Sprout.nl.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij krachtig leiderschap en het bouwen van hun beste team. Waarom? Omdat het je zoveel kost als het niet lekker gaat, voor jou en voor de mensen die met je werken. En ik weet dat je zoveel meer kunt bereiken als je je leiderschap en team goed voor elkaar hebt en dat gun ik iedere ondernemer van harte! Het wordt zoveel makkelijker. Het is namelijk niet moeilijk om te realiseren. Het is vooral ook durven en doen en daar help ik je bij. Vooral om het in de praktijk anders te doen.

Toch zie ik vaak dat er weinig aandacht is voor het opbouwen van een team en voor leiderschap en dan ontstaat er gedoe met personeel, worden er onnodige kosten gemaakt, vindt de ondernemer in kwestie er op een gegeven moment niks meer aan of raakt hij/zij zelfs opgebrand omdat hij of zij alleen nog maar aan het managen is. Het kan ook anders. Het betekent alleen wel bewust keuzes maken, het anders durven doen en investeren.

Over Suzanne Meijers

Hallo, ik ben Suzanne Meijers en advocaat arbeidsrecht. Ik hielp al honderden werkgevers en werknemers in lastige arbeidsrechtelijke situaties. Maar liever voorkom ik problematische kwesties door te zorgen voor goede contracten en uitleg over mogelijke scenario’s. Niet alleen de traditionele arbeidsrelaties, hebben mijn aandacht. Ook flexibele arbeidsrelaties, zoals payrolling en uitzending heb ik scherp. Denk verder aan de arbeidsmarktpositie van opdrachtgevers en ZZP-ers. De regelgeving verandert continu en ik houd mijn kennis bij.

Ik ben advocaat én ondernemer. Daarvoor was ik in loondienst. Ik denk ook op die manier vanuit verschillende invalshoeken en dat helpt vaak bij het voorkomen of oplossen van problemen of het sluiten van een deal. Van mij hoef je geen langdradige teksten te verwachten, maar krijg je begrijpelijke uitleg. Via trainingen op de werkvloer aan HR-professionals, MKB en directie, via blogs en in de media (BNR, RTLZ, NRC) breng ik het arbeidsrecht in keukentafeltaal onder de aandacht.

Als advocaat haal ik de angel uit het probleem. Want is het niet fijn als je meer duidelijkheid krijgt over je opties? Als het even kan van iemand met ervaring en die snel en efficiënt werkt. Doordat ik vooraf de scenario’s in je zaak met je doorneem, is mijn aanpak helder. Ook als het gaat om kosten. Ik reken een redelijk tarief zonder wazige zaken als kantoorkosten. Inzichtelijkheid staat voorop.

Onze aanbod

Gratis webinar

Inspiratie en tips opdoen over hoe je zorgeloos je team kunt opbouwen?

Kom je niet meer toe aan het werk dat je het liefste doet, omdat er zoveel te doen is? Wil je voorkomen dat de groei van je bedrijf stagneert of dat je zelf te veel stress ervaart? Blijf niet hangen, maar doe er wat aan. In ons webinar krijg je tips en inzichten en weet je wat jouw volgende stap moet zijn om met een gerust hart meer uit te besteden.

Kickstart je team

Wil je met uitbesteden starten maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wil je mensen gaan werven? Wil je weten hoe je goede afspraken maakt? Vind je de stap naar meer mensen in je team spannend en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is ‘Kickstart je team’ wat voor jou. Wij helpen je online in 50 dagen stap voor stap om een goed begin te maken en jouw succesvolle team op te bouwen.

Maatwerk traject

Vind je prettig direct met ons te werken en wil je snel meters maken?

Met ons maatwerktraject helpen we je direct de eerst stappen te maken om je team op te bouwen. Je weet wat je zelf wel en niet moet doen, je weet wie je nodig hebt, welke afspraken je het beste kunt maken, waar je op moet letten en we helpen met al je vragen. Na een uitgebreide aftrapsessie coachen we je om het n de praktijk goed neer te zetten.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Kickstart je Team heeft me goed op weg geholpen'

Met Kickstart je Team krijg je 50 dagen lang een goede dosis kennis en inspiratie. Door middel van laagdrempelige en praktische tips kun je direct aan de slag. Ik ben een tevreden klant.

Arno Ploeg, Advocatenkantoor Ploeg
'Een mooie combinatie..'

Jullie sessie was een mooie combinatie van hoe bouw en onderhoud je nu een team maar hoe zorg je er dan ook voor dat “alle andere zaken” ook goed geregeld zijn. Het gaat niet alleen om vrijheid blijheid maar zorg ook dat je de papierwinkel goed op orde hebt…

Michiel Cazemier, Splend

'Het maatwerktraject heeft ons veel opgeleverd'

Het maatwerktraject heeft ons veel opgeleverd. We wisten na de aftrapsessie voor welke werkzaamheden we welke personen moesten gaan zoeken, hoe dit moest gebeuren en wat onze eigen rol zou worden. Jullie begeleiding was professioneel en deskundig en tegelijkertijd informeel en gezellig.

Suzanne en Chantal, Snappr