Over ons

Hi, wij zijn Suzanne & Mariska,


Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervuld om het meeste uit je team te halen.


In januari 2019 zijn we hoestartikeenteam.nl gestart. Omdat we merkten dat de stap naar uitbesteden en opschalen als je als ondernemer in je eentje bent begonnen best een spannende is.


We helpen je graag om de stap naar je eigen team te maken . Want als je niks doet, blijf je zelf enorm druk en gestresst en kan je bedrijf niet groeien. Zonde natuurlijk. Wij maken het je graag makkelijk en helpen je om de stap naar meer uitbesteden en teamvorming op een een succesvolle manier te zetten, zodat het ook oplevert wat je ervan verwacht.


Dit doen wij graag samen voor je, omdat je dan alles in een keer goed geregeld hebt.

Maar ook afzonderlijk kun je gebruik maken van onze expertises. Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Over Mariska Wijbenga

Hi, ik ben Mariska Wijbenga en ben organisatiepsycholoog en expert op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Ik help ondernemers om een sterk team te bouwen en te houden. Zodat ze rust in hun hoofd houde, lekker kunnen blijven ondernemen en ze met een team werken waar ze blij van worden! Dit doe ik via online masterclasses, 1 op 1 coaching en mijn online programma’s. Ook heb ik een eigen podcast, de Love The Way You Lead-podcast, blog ik elke week en schrijf ik maandelijks als expert voor MT/Sprout.nl.


Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij krachtig leiderschap en het bouwen van hun beste team. Waarom? Omdat het je zoveel kost als het niet lekker gaat, voor jou en voor de mensen die met je werken. En veel ondernemers stoppen er dan zelfs mee.  Ik weet dat je zoveel meer bereikt als je je leiderschap en team goed voor elkaar hebt. Dat gun ik iedere ondernemer van harte! Ga altijd voor jouw beste team. Doe het niet voor minder. Maak gelijk vanaf het begin bewuste keuzes maken en leg een goede basis onder je team. Dan geniet je van je team én haal je geweldige resultaten!


Meer weten over mij en wat ik kan betekenen? Kijk even op www.purpleleiderschapsontwikkeling.nl

Over Suzanne Meijers

Hallo, mijn naam is Suzanne Meijers en ik ben advocaat arbeidsrecht. Ik hielp al honderden werkgevers en werknemers in lastige arbeidsrechtelijke situaties. Maar liever voorkom ik problematische kwesties door te zorgen voor goede contracten en uitleg over mogelijke scenario’s. Niet alleen de traditionele arbeidsrelaties, hebben mijn aandacht. Ook flexibele arbeidsrelaties, zoals payrolling en uitzending heb ik scherp. Denk verder aan de arbeidsmarktpositie van opdrachtgevers en ZZP-ers. De regelgeving verandert continu en ik houd mijn kennis bij.

Van mij hoef je geen langdradige teksten te verwachten, maar krijg je begrijpelijke uitleg. Via trainingen op de werkvloer aan HR-professionals, MKB en directie, via blogs en in de media (BNR, RTLZ, NRC) breng ik het arbeidsrecht in keukentafeltaal onder de aandacht. Meer info over mij vind je op mijn website.


Speciaal voor ondernemers die starten met personeel schreef ik het boek 'Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers'. Mijn boek helpt je met het maken van keuzes op het gebied van het arbeidsrecht, het voorkomen van problemen en/of het zo snel mogelijk oplossen ervan. Direct bestellen kan bijvoorbeeld via deze affiliatelink.  

Ons aanbod

Gratis webinar

Inspiratie en tips opdoen over hoe je zorgeloos je team kunt opbouwen?

Kom je niet meer toe aan het werk dat je het liefste doet, omdat er zoveel te doen is? Wil je voorkomen dat de groei van je bedrijf stagneert of dat je zelf te veel stress ervaart? Blijf niet hangen, maar doe er wat aan. In ons webinar krijg je tips en inzichten en weet je wat jouw volgende stap moet zijn om met een gerust hart meer uit te besteden.

Kickstart je team

Wil je met uitbesteden starten maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wil je mensen gaan werven? Wil je weten hoe je goede afspraken maakt? Vind je de stap naar meer mensen in je team spannend en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is ‘Kickstart je team’ wat voor jou. Wij helpen je online in 50 dagen stap voor stap om een goed begin te maken en jouw succesvolle team op te bouwen.

Maatwerktraject

Vind je prettig direct met ons te werken en wil je snel meters maken?

Met ons maatwerktraject helpen we je direct de eerst stappen te maken om je team op te bouwen. Je weet wat je zelf wel en niet moet doen, je weet wie je nodig hebt, welke afspraken je het beste kunt maken, waar je op moet letten en we helpen met al je vragen. Na een uitgebreide aftrapsessie coachen we je om het n de praktijk goed neer te zetten.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Kickstart je Team heeft me goed op weg geholpen'

Met Kickstart je Team krijg je 50 dagen lang een goede dosis kennis en inspiratie. Door middel van laagdrempelige en praktische tips kun je direct aan de slag. Ik ben een tevreden klant.

Arno Ploeg, Advocatenkantoor Ploeg
'Een mooie combinatie..'

Jullie sessie was een mooie combinatie van hoe bouw en onderhoud je nu een team maar hoe zorg je er dan ook voor dat “alle andere zaken” ook goed geregeld zijn. Het gaat niet alleen om vrijheid blijheid maar zorg ook dat je de papierwinkel goed op orde hebt…

Michiel Cazemier, Splend

'Het maatwerktraject heeft ons veel opgeleverd'

Het maatwerktraject heeft ons veel opgeleverd. We wisten na de aftrapsessie voor welke werkzaamheden we welke personen moesten gaan zoeken, hoe dit moest gebeuren en wat onze eigen rol zou worden. Jullie begeleiding was professioneel en deskundig en tegelijkertijd informeel en gezellig.

Suzanne en Chantal, Snappr