Ons aanbod

Hi, wij zijn Suzanne en Mariska

Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers.

Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervuld om het meeste uit je team te halen.


In januari 2019 zijn we hoestartikeenteam.nl gestart. Omdat we merkten dat de stap naar uitbesteden en opschalen als je als ondernemer in je eentje bent begonnen best een spannende is.


We helpen je graag om de stap van zzp naar het vormen van je eigen team. Want als je niks doet blijf je zelf enorm druk en gestresst en kan je bedrijf niet groeien. Zonde natuurlijk. Wij maken het je graag makkelijk en helpen je om de stap naar meer uitbesteden en teamvorming op een goede manier en succesvol te zetten.


Dit doen we op de volgende manieren:

Gratis webinar

Inspiratie en tips opdoen over hoe je zorgeloos je team kunt opbouwen?

Kom je niet meer toe aan het werk dat je het liefste doet, omdat er zoveel te doen is? Wil je voorkomen dat de groei van je bedrijf stagneert of dat je zelf te veel stress ervaart? Blijf niet hangen, maar doe er wat aan. In ons webinar krijg je tips en inzichten en weet je wat jouw volgende stap moet zijn om met een gerust hart meer uit te besteden.

Maatwerk traject

Vind je prettig direct met ons te werken en wil je snel meters maken?

Met ons maatwerktraject helpen we je direct de eerst stappen te maken om je team op te bouwen. Je weet wat je zelf wel en niet moet doen, je weet wie je nodig hebt, welke afspraken je het beste kunt maken, waar je op moet letten en we helpen met al je vragen. Na een uitgebreide aftrapsessie coachen we je om het n de praktijk goed neer te zetten.