Geen concessies: zo selecteer je de beste mensen voor je team (gastblog Frankwatching)
17 maart 2020 
0 min. leestijd

Geen concessies: zo selecteer je de beste mensen voor je team (gastblog Frankwatching)

Hoe selecteer je de beste mensen voor je team?

Als je net met je eigen team begint, dan is een van de belangrijkste dingen om de beste mensen te selecteren die passen bij jou en jouw bedrijf. In de selectie moet je geen concessies doen. Waarom niet? Omdat je anders geheid gedoe krijgt en dit je veel energie en geld kan kosten. Kiezen voor A-players in je team is geen luxe, maar noodzaak. Het is het fundament onder je bedrijf.

Mariska schreef een gastblog voor Frankwatching over het selecteren van de beste mensen voor je team. En over het feit dat je dus geen concessies hierin moet doen. Waar gaat het vaak mis? Hoe voorkom je fouten in de selectie? Mariska geeft 5 tips.

Dus hoe selecteer je de beste mensen? Lees het op de website van Frankwatching.

Hoe nu verder?

Download hier ons gratis 8 stappenplan! Met dit stappenplan helpen we je concreet op weg. In acht simpele stappen kun je op een succesvolle manier een start maken met jouw eigen team, met freelancers en/of vaste medewerkers.

Over de schrijver
Hi, wij zijn Suzanne en Mariska. Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervult om het meeste uit je team te halen. Wij bloggen regelmatig over allerlei onderwerpen die hier mee te maken hebben. Daarnaast kun je ons ook vinden op Frankwatching, Sprout.nl en IMU.nl
Reactie plaatsen