Hoe neem je je eerste personeel aan? Gastblog voor The Money Mate
30 augustus 2020 
0 min. leestijd

Hoe neem je je eerste personeel aan? Gastblog voor The Money Mate

Als je bedrijf groeit, dan betekent dit vaak niet alleen groei in omzet, maar ook groei in personeel. Je kan het niet langer alleen. Tijd dus om met je eerste personeel te gaan werken en je team op te bouwen. Nu kan je gewoon beginnen natuurlijk. Een vacature schrijven, in je netwerk verspreiden en er komen vast reacties. Alleen is het slim om het zo te doen? Beter van niet zeggen Suzanne Meijers en Mariska Wijbenga van hoestartikeenteam.nl. Als arbeidsrechtadvocaat en leiderschapscoach komen ze bij veel van hun klanten problemen tegen als ze het op die manier aanpakken. Hoe dan wel?

Wij gaven 11 tips in het gastblog dat we schreven voor Marissa Bonants oftewel The Money Mate.

Klik hier om het hele artikel te lezen inclusief onze 11 tips.

Hoe nu verder?

Download hier ons gratis 8 stappenplan! Met dit stappenplan helpen we je concreet op weg. In acht simpele stappen kun je op een succesvolle manier een start maken met jouw eigen team, met freelancers en/of vaste medewerkers.

Over de schrijver
Hi, wij zijn Suzanne en Mariska. Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervult om het meeste uit je team te halen. Wij bloggen regelmatig over allerlei onderwerpen die hier mee te maken hebben. Daarnaast kun je ons ook vinden op Frankwatching, Sprout.nl en IMU.nl
Reactie plaatsen