Een freelancer of iemand in dienst nemen, wat is wijsheid? Gastblog Myeverlane
14 december 2019 
0 min. leestijd

Een freelancer of iemand in dienst nemen, wat is wijsheid? Gastblog Myeverlane

Een freelancer of iemand in dienst nemen?

Je eigen team starten, hoe begin je? Ga je werken met een freelancer of neem je gelijk iemand in dienst? Wat zijn voor- en nadelen en waar moet je aan denken? In deze blog geven we je handvatten om je te helpen een keuze te maken wat voor jou en jouw bedrijf het beste werkt.

Voor Myeverlane schreven wij een gastblog over dit onderwerp. Lees in dit blog of je in eerste instantie gaat starten met een freelancer. Of dat je toch liever een medewerker in dienst neemt.

Afspraken leg je in ieder geval vast in een overeenkomst. En wat nou wijsheid is, lees je dus in ons gastblog voor Myeverlane.

Hoe nu verder?

Download hier ons gratis 8 stappenplan! Met dit stappenplan helpen we je concreet op weg. In acht simpele stappen kun je op een succesvolle manier een start maken met jouw eigen team, met freelancers en/of vaste medewerkers.

Over de schrijver
Hi, wij zijn Suzanne en Mariska. Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervult om het meeste uit je team te halen. Wij bloggen regelmatig over allerlei onderwerpen die hier mee te maken hebben. Daarnaast kun je ons ook vinden op Frankwatching, Sprout.nl en IMU.nl
Reactie plaatsen