Geen gedoe met personeel - arbeidsrecht voor ondernemers
25 mei 2021 
1 min. leestijd

Geen gedoe met personeel - arbeidsrecht voor ondernemers

Is het hebben van personeel een zegen of een vloek? Ik (Suzanne) krijg in mijn praktijk wisselende reacties van werkgevers. Ik kan me voorstellen dat voor jou hetzelfde geldt. Ondernemen vind je leuk. Maar je al te veel bezig houden met de juridische kant van personeel minder.

Er moest een boek komen

Als je het niet weet, Google je het wel even. Maar hoe weet je of die informatie betrouwbaar is? Nu hoor ik je denken: ‘mensen vinden jou toch ook via je blogs? Is dat dan niet via Google?’ Ja, zeker. Toch mist daar iets. Ik vond dat er een boek moest komen.

Een boek voor de niet-jurist waarin ik aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleg hoe je om kunt gaan met personeel. Vanaf het aannemen tot een eventuele exit. Het boek ‘geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’ kun je chronologisch lezen, maar ook als naslagwerk gebruiken. En ik voegde aan het einde van elk hoofdstuk een handige checklist toe. Speciaal voor jou heb ik een preview gemaakt. Klik daarom hier om te weten wat je kunt verwachten van het boek.

Op 18 januari 2021 was ik te gast bij BNR Zakendoen om te vertellen over mijn boek. Klik hier voor het audiobestand.

Klik hier om direct te bestellen via Managementboek of klik hier om te bestellen via Bol.com. #affiliatelinks

Enkele reviews over ‘Geen gedoe met personeel’

“Iedere ondernemer met ambitie moet eraan geloven: het aannemen van personeel. Dit boek helpt je kostbare fouten te voorkomen en je bedrijf te professionaliseren. Een investering die zich direct terugverdient.”

Remy Gieling, Hoofdredacteur MT / Sprout

‘Suzanne heeft kennis van zaken en helpt mij in begrijpelijke taal om de juiste keuzes te maken als het aankomt op personeel. Ondernemen met personeel kan een uitdaging zijn, zeker met een jungle aan verschillende regels om je aan te houden, maar met Suzanne aan mijn zijde voel ik me sterker in mijn schoenen staan. Zo kan ik me focussen op het laten groeien van mijn bedrijf, met een sterk en gezond team om me heen.’

Emilie Sobels, founder Hashtag Workmode | The Self-Made Summit

“Suzanne heeft een schat aan kennis en schrijft als een trein. Ze beschrijft ingewikkeld ‘gedoe’ op een manier die voor iedereen te begrijpen is.”

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren, IMU BV

Na het lezen van het boek

Door het lezen van het boek:

  • Leer hoe je het arbeidsrecht in je voordeel kunt laten werken.
  • Voorkom je zoveel mogelijk problemen met personeel.

Klik hier om direct te bestellen via Managementboek of klik hier om te bestellen via Bol.com. #affiliatelinks

Over de schrijver
Reactie plaatsen