Het belang van werken met een team: interview ProfNailMagazine
19 maart 2020 
1 min. leestijd

Het belang van werken met een team: interview ProfNailMagazine

 

We gaven onlangs een interview aan een vakblad voor nagelstylisten. Lees hier het hele interview.

Je leest wat het belang is van werken met een team. Nagelstyling is een beroep dat je prima alleen kunt uitoefenen, maar als het druk wordt, moet je nee zeggen. Dat zal je ook als niet nagelstylist herkennen. We gaven tips over:

  • Jezelf hardop vragen stellen.
  • Inventariseren welke taken je zelf wil blijven doen en welke je kunt uitbesteden.
  • Een zo specifiek mogelijke advertentie maken om een (nieuw) teamlid te werven.
  • Het selecteren van de juiste mensen.
  • En het vastleggen van de afspraken.

En alhoewel het in de huidige periode misschien minder druk is, zijn de tips (grotendeels) relevant voor nu en voor straks. Want hoe kun je het zo flexibel en goed mogelijk voor jezelf, je business en je team regelen?

Klik dus hier voor het hele interview.

Hoe nu verder?

Download hier ons gratis 8 stappenplan! Met dit stappenplan helpen we je concreet op weg. In acht simpele stappen kun je op een succesvolle manier een start maken met jouw eigen team, met freelancers en/of vaste medewerkers.

 

Over de schrijver
Hi, wij zijn Suzanne en Mariska. Suzanne is arbeidsrechtadvocaat en weet alles over overeenkomsten en het maken van goede afspraken met werknemers. Mariska is leiderschaps- en teamcoach en weet alles over hoe je een sterk team neerzet en hoe je als ondernemer je rol het beste vervult om het meeste uit je team te halen. Wij bloggen regelmatig over allerlei onderwerpen die hier mee te maken hebben. Daarnaast kun je ons ook vinden op Frankwatching, Sprout.nl en IMU.nl
Reactie plaatsen